خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: درخواست قالب mitra_ground قهوه ای  (دفعات بازدید: 934 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
sam
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

« : 01/02/10 11:59 »

سلام و خسته نباشید این قالب همه رنگیش هست الا این رنگی که ما میخواییم آبی و قرمزش موجوده
قهوه ای ش هم برای جوملا 1 هست دوستان برای جوملا 1.5 ش رو اگر دارند لطف کنند بزارند اینجا ممنون میشم
خارج شده است
حسین محکم کار
مدیر کلابفا
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

« پاسخ #1 : 01/02/10 14:14 »

سلام و خسته نباشید این قالب همه رنگیش هست الا این رنگی که ما میخواییم آبی و قرمزش موجوده
قهوه ای ش هم برای جوملا 1 هست دوستان برای جوملا 1.5 ش رو اگر دارند لطف کنند بزارند اینجا ممنون میشم
الان حاضر نداريم ولي ميتونيد با فتو شاب يك كانتراست ثابت به همه عكس هاي قالب آبي يا قرمز بدهيد تا همه به رنگ قهوه اي بشوند
خارج شده است

تلفن تماس:09124372370
ایرانسل:09371086369

ثبت دومین،سرویس میزبانی و نصب رایگان میتراو جوملا
sam
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 01/02/10 23:11 »

با تشکر از شما آقای محکم کار من از گفته ی  شما این رو برداشت کردم آیا برداشت من درست بوده ؟
برم داخل فتوشاپ کد رنگ قهوه ای رو پیدا کنم و داخل Css قالب جایگزین رنگ قبلی کنم ؟
خارج شده است
110
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

« پاسخ #3 : 01/03/10 01:58 »

سلام شما برید تو فتوشاپ عکس هارو باز کنید بعد از قسمت  images  گزینه adjustments  گزینه hue/sat رو انتخاب میکنی یه پنجره میادکه 3 تا اهرم حرکتی به سمت چپ و راست داره از اونجا میتونی رنگ هر کدوم از عکس هارو با حرکت دادن مورد اول عوض کنی و به رنگ دلخواه برسی . اگر هم میخوای رنگ a و ذ عکس رو عوض کنی باید از خط 2 و 3 استفاده کنی . بعد تو فایل css هم رنگ فونت ها و بکگراند موقعیت هارو بصورت مورد نظر عوض کنی.
من این قالب رو به رنگ آبی ویرایش کردم . عکسشم پیوست میکنم . اگر خواستید بفرمائید تا براتون پ.خ کنم
موفق باشید
خارج شده است
sam
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 01/06/10 06:21 »

دست شما درد نکنه دوست عزیز من قهوه ایش رو لازم دارم عکساشو دارم فقط CSS که اونم خودم ویرایش میکنم
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME