سلام جناب Kalhori عــــزیز
دوست گل من! ببین، من این سیستم رو فعلا برای میترا نسخه های 1.5 و 2.0 سازگار و فارسی سازیش کردم!!!

اصلا شما مطلبی که من توی سایت خودم راجع به این سیستم نوشته بودم و کامل خوندید؟!!
نخوندی دیگه جونم! شما دارید از سیستم جی پرشن استفاده می کنید! در صورتی که این کامپوننت واسه میترا هستش! من هم توی مطلب سایت خودم، گفته بودم که، به زودی این کامپوننت برای جی پرشن، جومفا و ... سازگار می شوند!
...اما یک خبر خوب برای شما..
من این کامپوننت رو تا امشب برای بقیه سیستمها، بهینه می کنم! (به علت مشغله کاری!)
پس نتیجه می گیریم که، شما باید تا امشب صبر کنید تا کار سازگاری کامپوننت و پلاگین برای سایتهای ساخته شده با جی پرشن و جومفا، تکمیل بشه!
سلام جناب کلهری....
طبق قولی که داده بودم، این کامپوننت و پلاگین، برای کلیه سیسمتهای مدیریت محتوای دیگر نظیر جومفا، جی پرشن و ... نیز بهینه و سازگار شد و می توانید از آن استفاده کنید.... لطفا به لینک سایت در امضاء بنده مراجعه فرمایید....
در ضمن، پس از نصب سیستم در صورت اجرای صحیح این موضوع را هم به بنده اطلاع دهید و هم در انجمن ذکر کنید.
نکته مهم آخر: قبل از نصب این کامپوننت و پلاگین، شما باید سیستمهای قبل که حاوی Error بوده اند را حذف نمایید. نکته دیگر اینکه، یعضی وقتها، پوشه این کامپوننت با نام
com_webeeComment حذف نمی شود که شما باید این پوشه را به صورت دستی از طریق نرم افزار File Manager موجود در Cpanel سایت، حذف کرده و کامپوننت جدید را نصب کنید.
یا علی.