خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تبدیل psd به قالب جوملا (درخواست کمک)  (دفعات بازدید: 1560 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
110
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

« : 11/30/09 20:41 »

سلام

میدونم که الان بعضی از دوستان میان میگن لطفا قبل از زدن تاپیک یک جستجو داشته باشید. اول از همه یه پیشنهاد( یک جستجوی گوگل در انجمن قرار بدید)
بنده یک سری قالب برای جوملا بصورت psd طراحی کردم و قصد دارم اون رو به فایل html وبعد php تبدیل کنم اما پلاگین مربوطه در فتوشاپ رو پیدا نکردم البته یک پلاگینی به اسم  SiteGrinder  که کار کردن با اون کمی سخت هست و کاربرد پائینی داره .
یک پیشنهادی که داشتم این بود که عزیزانی که تو تبدیل پی اس دی به پی اچ پی تجربه دارن و به این مورد واقف هستند، یک آموزشی در انجمن قرار بدند. بنده هم قول میدم که هفته ای 2 قالب گرافیکی تو انجمن پیوست کنم که به امید خدا بتونیم کلابفا رو مثل بعضی از انجمن ها مفید تر کنیم.
معمولا بیشتر کاربران کار کردن با فتوشاپ رو بلد هستند و میتونن تو این طرح شرکت کنن.
و در آخر منتظر جواب شما عزیزان مخصوصا مدیران محترم کلابفا هستم.
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 11/30/09 22:31 »

سلام
من دستی این کار را انجام میدهم با استفاده از اسلایس فتوشاپ ، البته من کار حرفه ایم طراحی نیست ، اما ویرایش قالب است.
من زیاد خودم کار طراحی انجام نمیدهم اما ویرایش و دیزاین سایت انجام میدهم به صورت حرفه ای ، من چون به سادگی با هر دیزاینی کنار نمیام برای همین وقت خودم را روی قالب سازی زیاد نمیدارم.
آقای بلوردی کار حرفه ایشون قالب است ، بعضی دوستان دیگر در انجمن هم که مدیر هستند و بعضی دوستانم که مدیر نیستند قالب سازی بلدند.

امیدوارم این افراد راهنماییتون کنن.
« آخرين ويرايش: 11/30/09 22:33 توسط امیر حسین آستانه ها » خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #2 : 12/01/09 03:05 »

در مرحله اول شما باد نحوه ایمپورت کدهای های PHP را در یک فایل HTML به تناسب با نسخه های مختلف میترا فرا بگیرید.

فایل های PSD  شما در فتوشاپ و با بهره گیری از ابزار اسلایس، براحتی امکان تبدیل به یک صفحه اینترنتی و البته با فرمت Html  را دارند که با توجه به سطر بالا، می توانید آنها را به قالب میترا تبدیل نمایید.

موفق باشید.
خارج شده است
حسین محکم کار
مدیر کلابفا
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

« پاسخ #3 : 12/01/09 10:09 »

مهمترين كار در طراح يقالب همانا اسلايس زدن و html كردن است وگرنه كد هاي php خيلي گيج كننده نيست شما يا بايد با فتوشاپ دستي اينكار را انجام دهيد يا از نرم افزارهاي طراحي قالب براي اين كار استفاده نماييد.
يا علي
خارج شده است

تلفن تماس:09124372370
ایرانسل:09371086369

ثبت دومین،سرویس میزبانی و نصب رایگان میتراو جوملا
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME