خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1] 2   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: رفع مشکل تصویر امنیتی و باز هم یک مشکل دیگر  (دفعات بازدید: 1944 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
سید مسعود حسینی
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 127

« : 11/26/09 14:43 »

با رفع مشکل تصویر امنیتی توسط گروه میترا و جایگزین کردن فایل captcha تصویر امنیتی که روی یکسری سایت ها نمایش داده نمی شد الان نمایش داده می شود اما دوباره میگه تصویر امنیتی اشتباست !!! بعد مشکل دیگه اینکه تصویر امنیتی با refresh شدن تغییر پیدا نمی کند !!! یعنی حتی دکنه رفرش تصویر امنیتی کار نمی کند !!!
مشکل از کجاست ؟
خارج شده است

برای پناهندگی به درگاه خدا نیاز به ویزا نیست.
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 11/26/09 15:11 »

سلام ببینید من نمیدان با اون مشکل قبلیتون چه کردید ؟ حل شد یا خیر.
اگر مشکل پایه ای باشد که باگی است که باید بر طرف شود.

در این مورد هم اگر باز مشکل پایه ای باشد باگی است که باید بر طرف شود من گزارششو میدم.

اما نمیدانم چرا شما اینقدر با این تصویر امنیتی مشکل دارید؟؟؟!!!

--
لحظاتی پیش من گزارششو به همکارام دادم تا نسخه را چک کنند ، چون شما مرتب از این نسخه مشکل عکس امنیتی رامیگیرید.

« آخرين ويرايش: 11/26/09 15:14 توسط امیر حسین آستانه ها » خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
سید مسعود حسینی
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 11/26/09 15:41 »

سلام ببینید من نمیدان با اون مشکل قبلیتون چه کردید ؟ حل شد یا خیر.
اگر مشکل پایه ای باشد که باگی است که باید بر طرف شود.

در این مورد هم اگر باز مشکل پایه ای باشد باگی است که باید بر طرف شود من گزارششو میدم.

اما نمیدانم چرا شما اینقدر با این تصویر امنیتی مشکل دارید؟؟؟!!!

--
لحظاتی پیش من گزارششو به همکارام دادم تا نسخه را چک کنند ، چون شما مرتب از این نسخه مشکل عکس امنیتی رامیگیرید.

منظورتون کدوم مشکل آخه من چنتا مشکل رو بهتون گفتم !!!
من میترا 1.0.8 رو سرور خودم نصب کردم خدا رو شکر هنوز مشکلی ندارم !!! اما رو سرور های دیگه این چنین مشکلات رو دارم !!!
خارج شده است

nhzgroup
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

« پاسخ #3 : 11/26/09 19:46 »

من هم مشکل دارم  واقعا زشته اعتبار شما نباید اینجوری خدشه دار بشه  اگه قرار همیشه اینوضغ باشه بگید تا بدونیم
خارج شده است
سید مسعود حسینی
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 11/26/09 20:04 »

من هم مشکل دارم  واقعا زشته اعتبار شما نباید اینجوری خدشه دار بشه  اگه قرار همیشه اینوضغ باشه بگید تا بدونیم
حق با شماست اما این سیستم برای اولین بار داره روی میترا اجرا می شه ، این چنین مشکلات طبیعیه !!!!
این شاء الله با کمک دوستان حل میشه
خارج شده است

امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 11/26/09 20:09 »

دوست عزیز nhzgroup
تو موارد Debug اینجوری نیست که هر کاربری تا یک چیزی میگوید ما بدون بررسی تغییری در سیستم دهیم (سیستم درست رو دستکاری کنیم)
بسیاری از هاست هایی که شما دوستان استفاده میکنید اصلا برای ما و حتی خود جوملا قابل تائید نیست ، من بارها مشخصات هاست های خوب برای جوملا و میترا را گفتم
خود هاست تائیر داره روی جواب درست گرفتن.

مورد بعدی دوست عزیز این چه طرز صحبت است
نقل قول
"اگه قرار همیشه اینوضغ باشه بگید تا بدونیم"

شما تا کنون چند تا مشکل با نسخه های قبل میترا داشتید ؟

هر نسخه از هر نرم افزاری که میاد ممکن ضعف یا مشکلاتی داشته باشد چه جوملا چه همین ویندوز خودتان

ما تا مطمئن نشیم باگی وجود داره کاری نمیکنیم.
من تا کنون کاربران دیگر را دیدم که بدون هیچ مشکلی از میترا نسخه جدید استفاده کردند ، پس چطور برای این دوستان کار میکنه اما برای شما نه ؟

لطفا آدرس سایت خود را قرار دهید تا من هم مشکل را ببینم البته خودتان هم باید مشکل ذکر کنید و مدارک لازم برای تست را نیز ارسال کنید.

وگر نه این پیغام شما جز یک پیغام خرابکارانه که تنها جنبه تخریبی نرم افزار را دارد نخواهد داشت.
چون سابقه شما تنها یک ارسال است ،
اطلاعات ثبت نام شما و فعالیتتان تمامی برای همین امروز است.
تاريخ عضويت :     امروز، ساعت 19:44:13 بعدازظهر
آخرین زمان فعالیت :    امروز، ساعت 19:59:51 بعدازظهر

مشکوک است.

اون هم با این لحن که انگار ما به زور این نرم افزار را به شما دادیم و اینکه تمام این نرم افزار آلوده به باگ و نقطه ضعف های امنیتی است.
تنها چیزی که به چشم میخوره این است که بعضی از دوستان با عکس امنیتی مشکل دارند اما بقیه خیر ، این هم قابل پیگیری است.
لازم نیست با چند کلمه وجه یک نرم افزار را خراب کنید ، افراد متعددی زحمت میکشند کار میکنند این نرم افزار ها را رایگان منتشر میکنند.بهتر است در طرز بیان مشکلات خود دقت کنید چون بعضی دوستان تازه وارد ممکن است از یک نرم افزار برداشت اشتباه بکنند با همین مدل سخن گفتن شما.
خارج شده است

---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
سید مسعود حسینی
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 11/26/09 20:21 »

بله درسته من حق رو میدم به آقای آستانه چون خوده من رو سرور خودمون چنین مشکلیو نداریم اما رو سرور مشتری چنین مشکلی و داریم !!!
زود قضاوت نکنید !!! تا این مشکلات نباشه و بحثی روش انجام نشه به پیشرفت این مجموعه کمکی نمی کنه !!! حتی دوستان ما تو گروه میترا ، با به انقضا رسیدن این نسخه همچنان دارن این سیستم را ارتقا می دن و من بشخصه ازشون تشکر می کنم !!!!
پس تا نتیجه قطعی زود تصمیم نگیرین !!!
خارج شده است

Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #7 : 11/26/09 20:45 »

منظورتون کدوم مشکل آخه من چنتا مشکل رو بهتون گفتم !!!
من میترا 1.0.8 رو سرور خودم نصب کردم خدا رو شکر هنوز مشکلی ندارم !!! اما رو سرور های دیگه این چنین مشکلات رو دارم !!!

هر کاربر موظفه مشکل خودش را با مرور پست ها و تاپیک ها قبلی انجمن تا حد امکان مرتفع کنه و باید از ارسال پست های تکراری و مواردی که چندین بار در انجمن مطر ح شده خودداری کنین. اولین ضرر ارسال پست های بیهوده به هر دلیل، سنگین شدن دیتابیس انجمن، و هم گمراهی کاربران دیگه هست که به همین منظور در قوانین به صراحت اومده و ارسال های تکراری خلاف قوانین کلابفا محسوب میشه.

شما خودت به صراحت بیان کردی که  با سرور های جدید مشکل دارید و با سرور قبلی نه. پس این معنیش این هست که عیب از سیستم میترا و آپدیت جدید ما نیست. و این مورد بارها در انجمن در بارش صحبت شده.

از ارسال پست های بیهوده به هر دلیل خودداری کنین .که در صورت تکرار مجدد موضوع و مشاهده اخطار به کاربر متخلف داده میشه. و این عین قوانین فروم هستش که تا حالا اجرا شده ...

من هم مشکل دارم  واقعا زشته اعتبار شما نباید اینجوری خدشه دار بشه  اگه قرار همیشه اینوضغ باشه بگید تا بدونیم

اعتبار زحمات و تلاش تیـم هم با نوع نگاه شما حتما خدشه دار نمیشه. سعی کنید اطلاعات خودتونو بالا ببرید. محتویات این انجمن را تا جایی که می تونید مطالعه کنید.

خارج شده است
nhzgroup
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 12/01/09 20:32 »

خیلی متاسفم شاید تند رفتم ولی جواب شما هم خیلی دندان شکن بود واقعیت این است که من میترا را برای اساتید دانشگاهم اجرا کردم و دانشجویان با مراجعه به سایت نمونه سوالات و...را دریافت می کردند اما من با ارتقا سایتم به جدید و تصویر امنیتی هیچ یک از اساتید نتوانستند وارد شوند و انجمن با اخطار شدید به من می خواستند که کاری انجام بدهم ولی ای کاش شما به جای برگشتن به کاربرانی مثل من که تازه ثبت نام کرده اند تهمت خرابکاری نمی زدید . هاست من یک هاست معتبر در کشور چین هست ولی خب این نرم افزار باید بر همه هاست ها کار کند 

من در کارم عاشق انتقاد  هستم چون کاری می کنه که به هوش باشم و کارم را اصلاح کنم .
خارج شده است
nhzgroup
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #9 : 12/01/09 20:34 »

اگر می شود یه راهی به من یاد بدهید تا تصویر امنیتی را حذف کنم ممنون
خارج شده است
حسین محکم کار
مدیر کلابفا
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

« پاسخ #10 : 12/01/09 22:33 »

لطفا نظم انجمن را رعایت کنیدکسانیکه با نسخه 1.0.8 مشکل دارند میتوانند از نسخه 1.0.7 استفاده کنند تنها کافیست فایلهای نسخه 1.0.7 را روی نسخه قبلی اور رایت نمایند  Roll Eyes
خارج شده است

تلفن تماس:09124372370
ایرانسل:09371086369

ثبت دومین،سرویس میزبانی و نصب رایگان میتراو جوملا
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #11 : 12/02/09 10:45 »

سلام
دوست عزیز
من بسته به نوع رفتار شما و اینکه تازه ثبت نام کرده بودید و این چینین صحبت کردید ، احتمال دادم ، به جملاتی که نوشتم در بالا دقت کنید میبینید احتمال دادم و ...

نقل قول
هاست من یک هاست معتبر در کشور چین هست ولی خب این نرم افزار باید بر همه هاست ها کار کند 
راهنمایی:
در مورد هاست این را باید گفت ،
هیچ سیستم متن باز یا بسته ای نباید با تمام سرور های هاستینگ کار کند با هر کاستومی با هر تنظیماتی و ... کار کند.

توجه کنید حتما باید سرور مورد نظر قابلیت سازگاری با این نرم افزار را داشته باشد ، بعضی اوقات به دلیل خوب کاستوم نکردن سرور یا سکیوریتی بسیار بالا (دست خود را بستن) یا نصب نکردن نرم افزار های لازم یا تنظیم نکردن درست تنظیمات سرور ممکن است مشکلاتی را برای بعضی کامپوننت ها یا نرم افزار اصلی ایجاد کند.

توجه کنید این مشکل فقط برای این نرم افزار ان زمان ممکن است رخ ندهد ، بلکه برای smf و wp و ... احتمال رخ دادنش وجود دارد.

در مورد چینی بودن هاستینگ و مزایا و معایب دیتا سنتر های مختلف دنیا توضیحی نخواهم داد ، مگر اینکه درخواستی بدهید ، چون به موضع اصلی مربوط نمیشود.

برای حل مشکلتان هم همکارم جناب محکم کار فرمودند ، همین روش را پی بگیرید مشکل بر طرف خواهد شد:
نقل قول
کسانیکه با نسخه 1.0.8 مشکل دارند میتوانند از نسخه 1.0.7 استفاده کنند تنها کافیست فایلهای نسخه 1.0.7 را روی نسخه قبلی اور رایت نمایند
خارج شده است

---
----
سایر مشخصات و امکانات
----
سایر پیکج ها:
nhzgroup
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 : 12/02/09 15:27 »

ممنون از پاسختون
شرکت من byet هست و طی ایمیلی که دادم گفت بیش از 400 هزار کاربر دارد و سرور هایش تنظیمات معمول همه دنیا را دارند با این حال سعی خودما می کنم ببینم چی می شه
کاش شما هم این تصویر را اختیاری کنید باز هم ممنون
خارج شده است
حسین محکم کار
مدیر کلابفا
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

« پاسخ #13 : 12/03/09 12:03 »

همانطور كه قبلا هم گفتم هنگام ورود به مديريت هم با www و هم  بدون www چك كنيد در يك مورد جواب خواهيد گرفت كه بستگي به نوع ثبت دامنه در كانفيگ ميترا دارد
خارج شده است

تلفن تماس:09124372370
ایرانسل:09371086369

ثبت دومین،سرویس میزبانی و نصب رایگان میتراو جوملا
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #14 : 12/03/09 12:26 »

همانطور كه قبلا هم گفتم هنگام ورود به مديريت هم با www و هم  بدون www چك كنيد در يك مورد جواب خواهيد گرفت كه بستگي به نوع ثبت دامنه در كانفيگ ميترا دارد
دوست عزیز
همین کار که جناب محکم کار میگویند را انجام دهید.که چندین بار گوشزد کردند.
چون در غیر این صورت یا مشکل از سرور تان هست یا اشتباه ناخود آگاه خودتان.

در هر صورت ما را در جریان نتیجه امر قرار دهید.

« آخرين ويرايش: 12/03/09 12:28 توسط امیر حسین آستانه ها » خارج شده است

---
----
سایر مشخصات و امکانات
----
سایر پیکج ها:
صفحه: [1] 2   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME