دوست عزیز nhzgroup
تو موارد Debug اینجوری نیست که هر کاربری تا یک چیزی میگوید ما بدون بررسی تغییری در سیستم دهیم (سیستم درست رو دستکاری کنیم)
بسیاری از هاست هایی که شما دوستان استفاده میکنید اصلا برای ما و حتی خود جوملا قابل تائید نیست ، من بارها مشخصات هاست های خوب برای جوملا و میترا را گفتم
خود هاست تائیر داره روی جواب درست گرفتن.
مورد بعدی دوست عزیز این چه طرز صحبت است
"اگه قرار همیشه اینوضغ باشه بگید تا بدونیم"
شما تا کنون چند تا مشکل با نسخه های قبل میترا داشتید ؟
هر نسخه از هر نرم افزاری که میاد ممکن ضعف یا مشکلاتی داشته باشد چه جوملا چه همین ویندوز خودتان
ما تا مطمئن نشیم باگی وجود داره کاری نمیکنیم.
من تا کنون کاربران دیگر را دیدم که بدون هیچ مشکلی از میترا نسخه جدید استفاده کردند ، پس چطور برای این دوستان کار میکنه اما برای شما نه ؟
لطفا آدرس سایت خود را قرار دهید تا من هم مشکل را ببینم البته خودتان هم باید مشکل ذکر کنید و مدارک لازم برای تست را نیز ارسال کنید.
وگر نه این پیغام شما جز یک پیغام خرابکارانه که تنها جنبه تخریبی نرم افزار را دارد نخواهد داشت.
چون سابقه شما تنها یک ارسال است ،
اطلاعات ثبت نام شما و فعالیتتان تمامی برای همین امروز است.
تاريخ عضويت : امروز، ساعت 19:44:13 بعدازظهر
آخرین زمان فعالیت : امروز، ساعت 19:59:51 بعدازظهر
مشکوک است.
اون هم با این لحن که انگار ما به زور این نرم افزار را به شما دادیم و اینکه تمام این نرم افزار آلوده به باگ و نقطه ضعف های امنیتی است.
تنها چیزی که به چشم میخوره این است که بعضی از دوستان با عکس امنیتی مشکل دارند اما بقیه خیر ، این هم قابل پیگیری است.
لازم نیست با چند کلمه وجه یک نرم افزار را خراب کنید ، افراد متعددی زحمت میکشند کار میکنند این نرم افزار ها را رایگان منتشر میکنند.بهتر است در طرز بیان مشکلات خود دقت کنید چون بعضی دوستان تازه وارد ممکن است از یک نرم افزار برداشت اشتباه بکنند با همین مدل سخن گفتن شما.