خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: بلاخره كدوم رو انتخاب كنيم ؟  (دفعات بازدید: 1653 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
parand
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

« : 11/25/09 08:02 »

سلام دوستان چشمک
 تاپيك هاي مختلف رو كه مي خوندم واقعا يه سوال توي ذهنم اومد كه با وجود اين همه سي ام اس از ميترا گرفته تا ميترا ملي و جي پرشين و ... بلاخره بهترين انتخاب كدوم گزينه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعا يكي از ملاك هاي اين انتخاب ضمن كيفيت بالاي خود اين سي ام اس در دسترس بودن امكانات و افزودني هاي اضافي هم خواهد بود .حالا پيش كسوت هاي عزيز لطفا لااقل من يكي رو  از اين سردرگمي نجات بدن .
 شوکه شوکه
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 11/25/09 10:52 »

سلام

میترا 2 :دارای یک سری امکانات اضافه پیش فرض است.بعضی کامپوننت ها رویش کار نمیکنند باید باهاش هماهنگ شن.
جی پرشین :امکانات اضافه فرض را ندارد باید خودت هر چی میخوای نصب کنی.همه کامپوننت ها روش کار میکنند.

سلیقه ای است یک مقدار.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
110
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

« پاسخ #2 : 11/25/09 23:47 »

سلام من حدود 1 سال است که هم با میترا کار کردم و هم جوملا و غیره وتازه به این نتیجه رسیدم که بهترین سیستم جوملا است . البته نسخه جی پرشین Tongue
خارج شده است
parand
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

« پاسخ #3 : 12/02/09 12:48 »

خوب ......
پس با اين حساب نتيجه مي گيريم كه بهتره بسته به نوع كاري كه مي خواهيم انجام بديم سيستم رو انتخاب كنيم اگه قراره از امكانات خاص استفاده كنيم ميريم سراغ جي پرشين و در غير اين صورت ميترا 2 كار خودمون رو راحتتر مي كنه...... ok.....
خارج شده است
mohsenilloveyou
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 180

مدیر سایت شهر پیوندها

« پاسخ #4 : 02/12/10 12:28 »

سلام من حدود 1 سال است که هم با میترا کار کردم و هم جوملا و غیره وتازه به این نتیجه رسیدم که بهترین سیستم جوملا است . البته نسخه جی پرشین Tongue

سلام...
به نظر من میترا نسخه 2 که الان جدیدترینشه، از همه سیستمهای فارسی جوملایی بهتره!
خارج شده است

مقاله کسب درآمد از طریق اینترنت (وبسایت)

http://www.city-links.ir/web-and-internet/325-e-business-affiliate-marketing/226-oxinads-commerce-affiliate-marketing.html

دانلود کامپوننت ارسال نظرات توسط بازدیدکنندگان برای میترا نسخه های 1.5 و 2

http://www.city-links.ir/component/content/article/227.html
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME