آقا این هم نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
همون کار هایی که بالا گفتم انجام دادم!پیغام های ارور توی نصب بر طف شد و فقط یه مشکل مونده اون هم فایل configuration.php است که میگه قابل نوشتن نیست!
البته زیرش توضیح داده که مشکلی نیست و بعد نصب یه کد میده که میزاریم .... اینها رو همه انجام دادم و برنامه کامل نصب شد ولی وقتی می خوام وارد صفحه یمدیریت بشم، بعداین که نام کاربری و کلمه عبور را به طور صحیح وارد می کنم چنین پیامی نمایش داده می شود:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/nrpyas17/domains/yas-theme.com/public_html/configuration.php:1) in /home/nrpyas17/domains/yas-theme.com/public_html/administrator/index2.php on line 47
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/nrpyas17/domains/yas-theme.com/public_html/configuration.php:1) in /home/nrpyas17/domains/yas-theme.com/public_html/administrator/index2.php on line 47
البته اگه رمز رو اشتباه بزنم میگه ولی اگه درست باشه این صفحه میاد و سریع بر می گرده به صفحه ی ورود!هر کاری می کنم این میاد! تو رو خدا راهنمایی کنید! فقط نگیر که به هاست بگید چون اصلا جواب نمیدن! تا الن که یه مقداری از مشکلاتم برطرف شد