خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: خطوط آبی اطراف آیکون ها؟؟؟  (دفعات بازدید: 677 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
me_hdy
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

« : 10/03/09 18:54 »

اکسپلورر تو بعضی از قالبها اطراف آیکونهای پی دی اف و چاپ و ایمیل و بعضی جاها مثل بنر  یه خط آبی مزاره که  اصلا جالب نیست
تو بعضی از قالب ها اینطور نمیشه. اما تو قالبهائی مثل mitra_blue یا  mitra_ground این اتفاق میوفته
علتش چیه و چه جور حل میشه?
خارج شده است
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #1 : 10/03/09 22:47 »

باید با استفاده از استایل ها دستور No Border  صادر کنید
خارج شده است
me_hdy
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 10/04/09 12:01 »

چرا فقط تو اینترنت اکسپلور اینطور میشه؟
من چیزی پیدا نکردم که بردر  تعریف کرده باشه.این چیزی که شما میگین باید یه دستور باشه برای کل استایل ، اگه اشتباه نکنم
در این مورد من خیلی کم تجربه هستم
اگه ممکنه خودتون یه نگاه بندازین ممنون میشم
 لبخند
خارج شده است
arang
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 53

« پاسخ #3 : 10/05/09 08:43 »

اينترنت اكسپلورر مرورگري است ملعون كه تقريبا هيچكدام از حرفه‌ايهاي وب و  وبگردي از اون استفاده نمي‌كنند. به خاطر همين مشكلاتي كه يكيش رو شما مطرح كرديد. تا حالا با كسي كه هر چي ميگي نمي‌فهمه يا چپكي عمل ميكنه برخورد كردي؟ اين مرورگر دقيقا همونه. به همين دليل هم هست كه وقتي ميخان با يه قالب پز بدن در توضيحاتش قيد ميشه كه سازگار با IE خصوصا ورژن 6 !!!!!!!!!!!!!!
اما بعد...
در چنين حالتي در header قالب، قطعه كدي را براي تشخيص مرورگر نوشته ميشه كه در صورت استفاده از اين به اصطلاح مرورگر، تنظيم‌هاي مربوط به قالب به يك Css مجزا ارجاع داده ميشه. در اكثر قالب‌هاي تجاري اين موضوع منظور شده است. در قالب‌هاي رايگان به خاطر اينكه هماهنگ كردن قالب با IE از نوشتن خود قالب در بعضي مواقع سخت‌تره اين كار انجام نميشه معمولا.

البته يك نكته هم عرض بكنم كه بسياري از شركت‌هاي توليد قالب و خدمات وب و ... ديگر از ورژن 6 اين مرورگر پشتيباني نمي‌كنند.
کد:
[left]http://yootheme.com/blog/item/root/goodbye-ie6[/left]
خارج شده است
me_hdy
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 10/05/09 15:23 »

همه حرفاتون رو کاملا قبول دارم. شکی درش نیست.
اما متاسفانه بالای 50 درصد کاربران دست از این ملعون برنمیدارن. زور که نیست. نمیدونن که دارن خودشون رو عذاب میدن.
ما مجبوریم برای بازدیدکننده خودمون رو هماهنگ کنیم.
هومنطور که گفتی
.... به همين دليل هم هست كه وقتي ميخان با يه قالب پز بدن در توضيحاتش قيد ميشه كه سازگار با IE خصوصا ورژن 6 !!!!!!!!!!!!!!
این یعنی هنوز خیلی مهمه
من و شما نمیتونیم به همه بگیم که  بیان این رو کنار بزارن.بعضی ها هنوز اطلاعات لازم رو ندارن . پس به ناچار باید با شرایط موجود خودمون رو وفق بدیم. یعنی 50% از بازدیدکننده ها رو نگه داریم یا بیخیال شیم؟؟؟؟!!!!

البته در مورد این قالب خوشبختانه تنها موردش همین خط آبی هست و حتی با وجود پیچیدگی سرعتش بد نیست.
این قالب از کارهای آقای "روح الله بلوردی" هست که فکر میکنم قبلا رو میترا نصب بود .
تو پست قبلی گفتین با دستور no border  احتمالا حل بشه. اگه ممکنه زحمت بکشین امتحان کنین ،چون کار من نیست.اگه موفق شدین ، توضیح بدین.استفاده کنیم.
از اینکه زحمت جواب دادن کشیدین هم خیلی ممنون
 لبخند
خارج شده است
me_hdy
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 10/05/09 18:30 »

بالاخره  مشکل حل شد  چشمک
این قالب زیبا رو آقای روح الله بلوردی طراحی کردن . که دیگه معرفی نمیخواد....
ایشون لطف کردن و خودشون مشکل رو حل کردن که  جا داره صمیمانه از ایشون تشکر کنم.کارهای ایشون واقعا زیبا و تک هست.

همونطور که دوستمون تو تاپیک بالا گفتن باید no border میشد .
راهش هم اینه که این دستور رو به آخر css قالب اضافه بشه.

کد:
img }
     border:none;
{

همین مشکل تو قالب mitra_blue هم هست که همینطور حل میشه.در واقع پایه هر دو  قالب یکی هست.
بازهم از آقای بلوردی متشکرم
و همچنین از دوستان دیگه که جواب دادن
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME