خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: راهنمائی در نصب (تو رو خدا زود راهنمایم کنید)  (دفعات بازدید: 935 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
xtfmon
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

« : 09/25/09 14:12 »

با سلام

چرا اسمشو گذاشتید کلوب اینجا که یا لینک ها خراب یا آموزش کاملا حرفه ای هست.فیلم آموزش نصب هم که خیلی مسخره است آخه مدیر عزیز فارسی, انگلیسی که نیست مهم قبل از اون مراحلی است که آموزش دادید اکثر آموزش ها تو نصب و راه اندازی مشکل دارند .
من با 2 تا 3 ساعت گشتن توی این کلوب هیچی نفهمیدم.بعد از ساخت پایگاه داده و Extract و .... باز هم مشکل دارم

لطفا کمک کنید
خارج شده است
xtfmon
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #1 : 09/25/09 21:31 »

با سلام مجدد

ای عزیز من یکمی بد توضیح دادم شما ببخشید لبخند

من جی پرشین  آخرین نسخه و رو دانلود کردم روی هاستم که دایرکت ادمین هست آپلود کردم با نرم افزارهای اف تی پی Extract کردم و یک پایگاه داده با رمز ساختم با دسترسی کامل بعد رفتم سراغ فایل Confi... که اونم تغییر نام دادم بعد داخل همین فایل نام و پسورد و ... و وارد کردم ذخیره کردم (که نشد مجبور شدم فایل و روی کامپیوتر تغییر بدم بعد دوباره آپلود کنم) و بعد باید برم نام سایت و بزنم (install) ولی پیغام خطا می ده که سایت پیدا نشد.به ادمین هاست خبر دادم گفت مشکل از نرم افزار مدیریت است(چرت گفت می دون) و اینکه اگه ای پی سایت و بزنم ارور پیدا نکردن صفحه رو می ده(404) و در غیر این صورت ارور می ده که سرور آپاچی پیدا نشد و .....

لطفا مدیر عزیز راهنمائیم کنید :X
خارج شده است
xtfmon
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 09/26/09 12:20 »

دوباره سلام

از فایل config که بگذریم وقتی Extract کردم باید برم سراغ نصب دیگه ولی ارور می ده که صفحه با این مشخصات پیدا نشد ارور 404 از سرور که نیست از cms شما هم که نیست فکر کنم عیب از DNS باشه که هنوز آپ نشده؟؟؟؟

به نظر شما ایراد از کجاست؟
خارج شده است
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #3 : 09/26/09 12:36 »

DNS  مشکل داشته باشه یک فایل معمولی  HTML  را هم نمیتونید فراخوانی کنید. ببینید امکانش هست اگر نشد عیب از DNS  هست

اگر فایل  HTML  دیده شد و محتویات CMS  را هم اکسترکت کردید  در ادامه آدرس دامنه  index.php  را تایپ کنید
خارج شده است
xtfmon
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 09/26/09 15:44 »

می زنه

Server not found
The requested URL /index.php/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
خارج شده است
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 09/26/09 16:22 »

فایل Html را امتحان کردین؟
خارج شده است
xtfmon
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 09/27/09 06:50 »

با سلام مجدد

بله امتحان کردم این بار می گه سرور پیدا نشد و جالب اینکه وقتی از نام دامنه Ping می گیرم می نویسه هاست شما پیدا نشد.

بعضی وقتی هم می نویسه
Firefox can't find the file at jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/chrome/en-US.jar!/locale/browser-region/region.

10 تا مرورگر هم امتحان کردم ولی باز هم نمی شه.آخه فقط آی پی منو وقتی Ping می گیرم می شناسه و لی دامین و نه؟

خارج شده است
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 09/27/09 07:19 »

پس با مدیر هاست خودتون تماس بگیرید
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :