خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: راهنمایی در نصب جوملا  (دفعات بازدید: 708 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
smfem
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

« : 09/22/09 13:41 »

سلام دوستان من یک تازه وارد هستم که میخوام جوملا را روی هاستم نصب کنم طبق مراحل زیر نصب کردم ولی هر بار با مشکلی بر خوردم ببینید کار را درست انجام داه ام یا نه
اول وارد کنترل پنل هاستم شدم بعد در قسمت file  manager گزینه create new folder را زدم از اونجا فایل جوملا را از browse آوردم وسعی در آپلود کردن آن کردم ولی هر بار با مشکلی برخوردم گاهی به کلی از هاستم خارج می شه راستی قبلش یک دیتابیس جدید نیز ایجاد کردم. حالا شما بگید اشکال کارم کجاست؟ خواهش می کنم کامل برام توضیح بدهید.ممنون
« آخرين ويرايش: 09/23/09 10:14 توسط حسين محكم كار » خارج شده است
moh0917
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

« پاسخ #1 : 09/22/09 14:46 »

یه دیتا بیس جدید بسازید و به گزینه هایی که موقع نصب وارد می کنید دقت کنید
به خاطر داشته باشید که اسم هاست شما قبل از نام دیتا بیستون باید وارد بشه

« آخرين ويرايش: 09/23/09 10:16 توسط حسين محكم كار » خارج شده است
mohsenilloveyou
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 180

مدیر سایت شهر پیوندها

« پاسخ #2 : 09/23/09 09:52 »

سلام دوستان من یک تازه وارد هستم که میخوام جوملا را روی هاستم نصب کنم طبق مراحل زیر نصب کردم ولی هر بار با مشکلی بر خوردم ببینید کار را درست انجام داه ام یا نه
اول وارد کنترل پنل هاستم شدم بعد در قسمت file  manager گزینه create new folder را زدم از اونجا فایل جوملا را از browse آوردم وسعی در آپلود کردن آن کردم ولی هر بار با مشکلی برخوردم گاهی به کلی از هاستم خارج می شه راستی قبلش یک دیتابیس جدید نیز ایجاد کردم. حالا شما بگید اشکال کارم کجاست؟ خواهش می کنم کامل برام توضیح بدهید.ممنون
سلام smfem عزیز....
برای نصب جوملا، میترا و .... شما باید ابتدا یک دیتابیس، یک نام کاربری با امتیاز کامل(Full privilage) + یک رمز عبور بسازید تا در هنگام نصب از آن استفاده کنید.... البته اینها یک سری پیش نیاز هستش.
در مورد اون قضیه آپلود هم احتمالات زیر رو بررسی کنید:
1- هاست شما رایگان نباشد.
2- سرعت اینترنت شما پایین نباشید.
3- مرورگر شما مشکل نداشته باشد.
4- ویندوز شما مشکل نداشته باشد و یا اینکه ویروسی نباشد.
و ....
« آخرين ويرايش: 09/23/09 10:17 توسط حسين محكم كار » خارج شده است

مقاله کسب درآمد از طریق اینترنت (وبسایت)

http://www.city-links.ir/web-and-internet/325-e-business-affiliate-marketing/226-oxinads-commerce-affiliate-marketing.html

دانلود کامپوننت ارسال نظرات توسط بازدیدکنندگان برای میترا نسخه های 1.5 و 2

http://www.city-links.ir/component/content/article/227.html
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME