خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ...::: واقعا برای مدیران متاسفم! :::...  (دفعات بازدید: 1083 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
amirghazizadeh
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

« : 09/18/09 22:02 »

با سلام.
واقعا برای مدیرا و کسانی که مثلا اینجا رو پشتیبانی میکنند متاسفام!
میدونم حتما بعد از دیدن این تاپیک به احتمال زیاد اون رو حذف میکنند اما در هر صورت میگم:

شما ها فکر کردین کارتون دیگه خیلی گرفته  یا از دماغ فیل افتادین یا اینکه دیگه حال نمیکنید به کسی جواب بدید یا شایدم فقط به دوستای خودتون راهنمایی میدید و کمکشون میکنید...!؟
من چند تا سوال و تاپیک زدم اما دریغ از اینکه یکی از مدیران یا گروه پشتیبانی به اون پاسخ بدن، فقط یکی از دوستان بود (mohseniloveyou) که بهم اونم تو 2 تا موضوع جواب داد من ازش ممنون و کمال تشکر و قدردانی رو دارم که حداقل یه نفر پیدا شد که جواب آدم رو بده!
میخواید چند تا تاپیک رو بهتون معرفی کنم که اصلا یا مدیرا بهش جواب ندادن یا بعد از یه جواب سر بالا رفتن و پشت سرشون رو هم نگاه نکردن...؟!
بابا شما که اینقدر دم از پشتیبانی و اینجور چیزا میزنید پس کو...؟! ما که ندیدیم...! یعنی هیشکی ندیده!
نکنه اون اولا که شروع به کار کردید با خودتون گفتید راهنمایی و کمک میکنیم بعدش که یه پولی به جیب زدیم و بار خودمون رو بستیم گور بابای بقیه! هر وقت دوست داشتیم و حال کردیم یه جواب سربالا یا یه نیمچه جوابی بهشون میدیم و بعدش که خدا بزرگه، آره؟!
خلاصه خواستم بگم این رسمش نیست!
گروهی که به قول خودش، خودش رو جهانی همراه با نسخه ای جهانی!!! میدونه پشتیبانیش بهتر از این باید داشته باشه...! نمیگم پشتیبانیش عالی باشه اما این انتظار زیادی نیست که حداقل راهنماییمون کنند...
اگه یکی از مدیران به خودش زحمت داد و پاسخگو بود (که بعید میدونم اصلا این تاپیک بمونه و پاکش نکنند) ممنون میشم اگر هم نه که...
موفق و پیروز باشید, یا علی.
خارج شده است
arameshsoft
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 54

« پاسخ #1 : 09/19/09 01:24 »

سلام دوست عزیز
منم مثل تو چند وقتی نیست که با جوملا آشنا شدم و قبلش میترا و الان جی پرشین.
واسه من هم خیلی شده که کسی تاپیک هامو جواب نده. اما خیلی بی انصافی کردی.
جوملا یه سیستم متن بازه و همه کسایی که واسش زحمت می کشن بدون چشم داشتی به درآمد و کسب پول دارن اینکارو می کنن. بله درسته شاید در کنارش مدیران راههایی واسه کسب درآمد هم داشته باشن که بر میگرده به زحمات خودشون.
اما بی انصافیه اینطوری قضاوت کنیم.
خارج شده است
حسین محکم کار
مدیر کلابفا
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

« پاسخ #2 : 09/19/09 09:55 »

با سلام.
واقعا برای مدیرا و کسانی که مثلا اینجا رو پشتیبانی میکنند متاسفام!
میدونم حتما بعد از دیدن این تاپیک به احتمال زیاد اون رو حذف میکنند اما در هر صورت میگم:

شما ها فکر کردین کارتون دیگه خیلی گرفته  یا از دماغ فیل افتادین یا اینکه دیگه حال نمیکنید به کسی جواب بدید یا شایدم فقط به دوستای خودتون راهنمایی میدید و کمکشون میکنید...!؟
من چند تا سوال و تاپیک زدم اما دریغ از اینکه یکی از مدیران یا گروه پشتیبانی به اون پاسخ بدن، فقط یکی از دوستان بود (mohseniloveyou) که بهم اونم تو 2 تا موضوع جواب داد من ازش ممنون و کمال تشکر و قدردانی رو دارم که حداقل یه نفر پیدا شد که جواب آدم رو بده!
میخواید چند تا تاپیک رو بهتون معرفی کنم که اصلا یا مدیرا بهش جواب ندادن یا بعد از یه جواب سر بالا رفتن و پشت سرشون رو هم نگاه نکردن...؟!
بابا شما که اینقدر دم از پشتیبانی و اینجور چیزا میزنید پس کو...؟! ما که ندیدیم...! یعنی هیشکی ندیده!
نکنه اون اولا که شروع به کار کردید با خودتون گفتید راهنمایی و کمک میکنیم بعدش که یه پولی به جیب زدیم و بار خودمون رو بستیم گور بابای بقیه! هر وقت دوست داشتیم و حال کردیم یه جواب سربالا یا یه نیمچه جوابی بهشون میدیم و بعدش که خدا بزرگه، آره؟!
خلاصه خواستم بگم این رسمش نیست!
گروهی که به قول خودش، خودش رو جهانی همراه با نسخه ای جهانی!!! میدونه پشتیبانیش بهتر از این باید داشته باشه...! نمیگم پشتیبانیش عالی باشه اما این انتظار زیادی نیست که حداقل راهنماییمون کنند...
اگه یکی از مدیران به خودش زحمت داد و پاسخگو بود (که بعید میدونم اصلا این تاپیک بمونه و پاکش نکنند) ممنون میشم اگر هم نه که...
موفق و پیروز باشید, یا علی.
برادر محترم اینجا انجمن هستش نه پشتیبانی آنلاین
یعنی همه به بحث و گفتگو مینشینند نه اینکه شما سوال بپرسید و ما جواب بدهیم این چند برای من و آقای آستانه مشکل پیش اومده و حضورمون کمتره حداقل به خاطر 5 سال کارکرد و پشتیانی میتونید تشکر کنید در هر صورت سایت دیگری هم هستند که پشتیبانی  هم ندارند همه هم به به و چه چه میکنند !!
خارج شده است

تلفن تماس:09124372370
ایرانسل:09371086369

ثبت دومین،سرویس میزبانی و نصب رایگان میتراو جوملا
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #3 : 09/19/09 11:00 »

در انجمن تخصصی شما باید صبر لازم را برای دریافت پاسختون به خرج بدین و حق هیچگونه کار غیر قانونی و ارسال پست های توهین آمیز را ندارین

اگر دوستان لطف کردند و پاسخ دادند که خب و اما اگر دیافت پاسخ کمی طول کشید نباید موجبات اخراج خودتون رو از انجمن فراهم کنید !

شما بر خلاف قوانین  و با فاصله زمانی کم 4 پست با مضمون هتاکی که معرف شخصیت خودتون هست رو البته با متن یکسان ارسال کردین. و همونطور هم که می بینید پست شما در قسمت پیشنهادات باقی مونده و بر خلاف تصور شما پاک نشده

آداب معاشرت در فروم تخصصی را یاد بگیرید اینجا با انجمن هایی که بهش عادت کردین فرق داره و طبق قوانین این فروم که کم و بیش مشابه اینگونه انجمن هاست تنها راه صحبت، گفتگوی آنلاینه و الزامات خودشو داره

با پیشینه تفکر کم خردانه مبنی بر اهانت به اعضای محترم تیم میترا، سعی بر خارج کردن انجمن از نظم خودشو داشته و دارین که برخوردهای مقتضی با شما صورت می گیره.
خارج شده است
amirghazizadeh
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

« پاسخ #4 : 09/20/09 15:07 »

در انجمن تخصصی شما باید صبر لازم را برای دریافت پاسختون به خرج بدین و حق هیچگونه کار غیر قانونی و ارسال پست های توهین آمیز را ندارین

اگر دوستان لطف کردند و پاسخ دادند که خب و اما اگر دیافت پاسخ کمی طول کشید نباید موجبات اخراج خودتون رو از انجمن فراهم کنید !

شما بر خلاف قوانین  و با فاصله زمانی کم 4 پست با مضمون هتاکی که معرف شخصیت خودتون هست رو البته با متن یکسان ارسال کردین. و همونطور هم که می بینید پست شما در قسمت پیشنهادات باقی مونده و بر خلاف تصور شما پاک نشده

آداب معاشرت در فروم تخصصی را یاد بگیرید اینجا با انجمن هایی که بهش عادت کردین فرق داره و طبق قوانین این فروم که کم و بیش مشابه اینگونه انجمن هاست تنها راه صحبت، گفتگوی آنلاینه و الزامات خودشو داره

با پیشینه تفکر کم خردانه مبنی بر اهانت به اعضای محترم تیم میترا، سعی بر خارج کردن انجمن از نظم خودشو داشته و دارین که برخوردهای مقتضی با شما صورت می گیره.

اگر به خاطر بی ادبی و بد صحبت کردن شما دوستان رو ناراحت کردم ببخشید, فقط امیدورام من رو از انجمن حذف نکنید.
اشتباه کردم...

شرمنده گریه بی تفاوت ناراحت
خارج شده است
moh0917
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

« پاسخ #5 : 09/22/09 00:36 »

اگر به خاطر بی ادبی و بد صحبت کردن شما دوستان رو ناراحت کردم ببخشید, فقط امیدورام من رو از انجمن حذف نکنید.
اشتباه کردم...

1- همیشه وقتی حرفت رو میزنی از هیچ کس و هیچ چیز نترس

2-یه ریزه حق دارید چون تازه کار هستید اکا یه کم توقع تون زیادیه ، از اون بابت حق دارید که دوست دارید جواب سئوالاتتون رو بگیرید

اما از این بابت توقعتون زیادی هست که یه سیستم مدیریت محتوای توپ منظورم میترا 2 هست در اختیار شماست و قدر نمی دونید اگه یه کم به وب آشنایی داشته باشید متوجه میشید که سیستمهای مشابه رو بالای 1 میلیون دارن میفروشن

3-یه خورده برای اینکه یه چیزی رو بدست بیاری باید زحمت بکشی

4-حالا بگو مشکلت چیه ببینم میتونم کمکت کنم؟

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME