خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: طرح امن سازی وب سایت ها  (دفعات بازدید: 4160 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
sesalour
مهمان
« : 09/05/09 12:59 »

با سلام
-------------
دوستان عزیز به جهت اینکه در این روز های مسائل هک بسیار جدی شده و حملات گسترده ای میشود ! من نصمیم گرفتم با چندی از دوستان که میتونند به امن کردن وب سایت ها و بررسی آنها از باگ ها کنم ! دوستانی که مایلند میتوانند آدرس وب سایت خود را بگذارند تا از نظر امنیتی چک شود ! و دوستانی که مایلند و میتوانند نیز من مایل به همکاری با آنها هستم تا انشالله هک شدن سایت های ایرانی به حداقل برسد !

پایه ریزی کلی :

1) دوستان عزیز اینجا آدرس وب سایت های خودشون رو قرار بدند , بنده به تمامی روش ها هم دستی و هم با نرم افزار چک خواهم کرد تا اگه مشکلی بود اطلاع دهم که حلش کنید و یا حل کنم برایتون

2) در مرحله بعد اگر مایل بودید میتوانید شناسه کاربری و رمز عبور پنل هاست خود و سایتتون را ارسال کنید تا بررسی کلی انجام گیرد ! دوستان که مایل نیستند این مرحله انجام شود و اعتمادی ندارند , متیوانید این مرحله رو درخواست ندهند !

موفق باشید  لبخند
« آخرين ويرايش: 09/05/09 13:03 توسط sesalour » خارج شده است
mohsenilloveyou
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 180

مدیر سایت شهر پیوندها

« پاسخ #1 : 09/05/09 22:44 »

با سلام
-------------
دوستان عزیز به جهت اینکه در این روز های مسائل هک بسیار جدی شده و حملات گسترده ای میشود ! من نصمیم گرفتم با چندی از دوستان که میتونند به امن کردن وب سایت ها و بررسی آنها از باگ ها کنم ! دوستانی که مایلند میتوانند آدرس وب سایت خود را بگذارند تا از نظر امنیتی چک شود ! و دوستانی که مایلند و میتوانند نیز من مایل به همکاری با آنها هستم تا انشالله هک شدن سایت های ایرانی به حداقل برسد !

پایه ریزی کلی :

1) دوستان عزیز اینجا آدرس وب سایت های خودشون رو قرار بدند , بنده به تمامی روش ها هم دستی و هم با نرم افزار چک خواهم کرد تا اگه مشکلی بود اطلاع دهم که حلش کنید و یا حل کنم برایتون

2) در مرحله بعد اگر مایل بودید میتوانید شناسه کاربری و رمز عبور پنل هاست خود و سایتتون را ارسال کنید تا بررسی کلی انجام گیرد ! دوستان که مایل نیستند این مرحله انجام شود و اعتمادی ندارند , متیوانید این مرحله رو درخواست ندهند !

موفق باشید  لبخند
سلام sesalour جان ًً

آقا واقعا دمت گرم!!!!!!! به این میگن یه کار خداپسندانه!!
اینم از آدرس سایت بنده   Http://Www.City-Links.ir/

ایشالا که موفق باشید... من منتظر نتایج آنالیز شمام! متشکرم. چشمک خونسرد
خارج شده است

مقاله کسب درآمد از طریق اینترنت (وبسایت)

http://www.city-links.ir/web-and-internet/325-e-business-affiliate-marketing/226-oxinads-commerce-affiliate-marketing.html

دانلود کامپوننت ارسال نظرات توسط بازدیدکنندگان برای میترا نسخه های 1.5 و 2

http://www.city-links.ir/component/content/article/227.html
sesalour
مهمان
« پاسخ #2 : 09/06/09 00:43 »

با سلام
------------
1) بله هدف من خیره ! دیگه بده سایت ایرانی هک بشه !

2) چشم تا الان دو تا خطر امنیتی پیدا کردم کامل که تست کردم خبرتون میکنم ! از همینجا بگم یا پیام خصوصی ؟؟

موفق باشید  لبخند
« آخرين ويرايش: 09/06/09 00:47 توسط sesalour » خارج شده است
حسین محکم کار
مدیر کلابفا
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

« پاسخ #3 : 09/06/09 07:32 »

با سلام
من موافق اين كار شما نيستم اگر مشكلي بود در فروم در مورد باگ مورد نظر بنويسيد خود كاربران كنترل ميكنند اينكه سايت هاي دوستان را كنترل نماييد از نظر كلابفا مردود است شوکه
خارج شده است

تلفن تماس:09124372370
ایرانسل:09371086369

ثبت دومین،سرویس میزبانی و نصب رایگان میتراو جوملا
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME