خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ایران هایپر هاست  (دفعات بازدید: 3101 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
sesalour
مهمان
« : 08/27/09 15:06 »

با سلام
-----------
دوستان عزیز بعد از یک ماه کار در آخر توانستیم "ایران هاپر هاست" را سایتش رو راه اندازی کنیم ! کلی درد سر ها داشتیم و مشکلات که پشت سر گذاشتیم ! دوستان نظرتون در اگه بفرمایید ممنونم میشم !

موفق باشید  لبخند
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 08/27/09 18:43 »

سلام
خوب چینش دادین.
مبارک باشد.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
arameshsoft
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 54

« پاسخ #2 : 08/27/09 19:36 »

مبارك باشه زيباست. اما من با توجه به عشقي كه به جوملا بودم جاي شما بودم براي پشتيباني و صورت حساب مشتريان سايتم به جاي WHM از كامپوننت com_billets و com_webhost استفاده مي كردم كه سايتم يكدست يكدست باشه. البته مي دونم امكاناتشون خيلي نيست.
خارج شده است
sesalour
مهمان
« پاسخ #3 : 08/27/09 19:54 »

با سلام
-----------
لطف دارید جناب آستانه ها و آرامش سافت ! چشماتون زیبا میبینه ! دوست عزیز این دو کامپونتی که عرض کردید بنده باهاشون زیاد کار نکردم ! آیا سفاارش دارد ؟؟ میتونند توش ثبت نام کنند و تیکیت بفرسن و بتونن تیکت هاشون رو ببینند ؟؟ و آِیا زمان انقضا رو نشون میده ؟؟

موفق باشید  لبخند
خارج شده است
arameshsoft
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 08/27/09 22:28 »

billets پشتيبانيه البته فقط ارسال اتيكته. من به نظرم اگه بشه كامپوننتي همه كاره واسه جوملا پيدا كرد عالي ميشه. كامپوننت وب هاست واسه سفارش دادنه ولي سفارش هارو ثبت نمي كنه و فقط مي فرسته به ايميل. فكر كنم بشه با فروشگاه ساز جوملا سفارش ها رو ثبت كرد يعني پلن ها رو به صورت كالا تعريف كنيم.
متاسفانه جوملا اين مشكلات رو داره ولي از طرفي هم جدا بودن سايت اصل با سايت پشتيباني و سفارش خيلي جالب نيست ولي اگه نشه كامپوننت خوب پيدا كرد چاره اي نيست.
خارج شده است
sesalour
مهمان
« پاسخ #5 : 08/28/09 08:26 »

با سلام
------------
یک کامپونت WHCS هست براش تستش نکردم ! ولی به قدرت این نیست ! این چیزی دگر است  خونسرد خونسرد

موفق باشید  لبخند
خارج شده است
arameshsoft
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 08/28/09 09:30 »

البه اين اسكريپت پوليه گويا. شما از كجا گرفتين؟ نال شدشو دارين؟ خونسرد
خارج شده است
sesalour
مهمان
« پاسخ #7 : 08/28/09 09:32 »

با سلام
-----------
بله عالیه !

دوستان دیگر نظری در مورد قالب و چینش و ... ندارند ؟؟؟

موفق باشید  لبخند
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME