خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل در حجم آپلود  (دفعات بازدید: 1239 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
sesalour
مهمان
« : 07/29/09 09:50 »

با سلام
------------
همه ما این فروم را دوست دارم و با تمام وجودمون به کار میپردازیم که آقایان محکم کار و آستانه ها هم مدیریت اینجا را بر عهده دارند ولی فقط جای یک چیز اینجا خالیست !!!
مقدار حجم آپلود خیلی کم هست و ما باید فایل هایمان را در Rapidshare و یا سایت های دیگری لینک بدیم که ممکنه این فایل های بعد از مدتی خراب و از بین برند به طور مثال همین کتابآموزشی جوملا اگه میشد همین جا آپلود کرد خوب همه دانلود میکردند و کار میکردند ولی با این حجم کم من فیلم تصویری بسازم نمیتونم اینجا آپلود کنم و ممکنه بعدا از بین بره و دیگرون اگه لازم داشته باشند نتونند استفاده کند و یا کتاب ها و یا ... در کا اگه حجم آپلود این سایت رو در هر پست 10MB کنید فکر کنم فعلا خوب باشد  و یا اینکه یک جایی در سایت میترا بزارید که بتونیم انجا آپلود کنیم که باسه همیشه بمونه چشمک چشمک

لبخند لبخند
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 07/29/09 10:13 »

سلام

مورد بررسی قرار میگیرد تا چند روز آینده اعلام میشود

فقط اگر فضا در اختیار اعضا قرار گرفت خودشان فایلهایشان را از سایت های شیر به جایی که معرفی میکنیم منتقل کنند ، البته اگر میخواهند ، اگر ناتوانند خودم اینکار را انجام میدهم.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
sesalour
مهمان
« پاسخ #2 : 07/29/09 10:23 »

با سلام
-----------
من برای پست های خودم رو آپلود میکنم اما دیگر پست ها را دسترسی ندارم و باید یا خودشون یا شما انجام بدین یا اینکه من بیام یک پست در موضوعشون بزنم که فایل دانلود و آپلود کنم و بگم ضمیمه شد  چشمک چشمک

حالا شما باید بگید که چه کنم  لبخند
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 07/29/09 11:33 »

اطلاع میدم
خارج شده است

---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 08/02/09 12:15 »

حجم آپلود افزایش پیدا کرد ، هر کسی خواست فایل های خودش را ضمیمه انجمن کند.
خارج شده است

---
----
سایر مشخصات و امکانات
----
سایر پیکج ها:
merkousha
تيم پژوهشي
کاربر کامل

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 207

مدير پايگاه اينترنتي استاد شهرام ناظري

« پاسخ #5 : 08/05/09 10:12 »

ممنون و متشكر ..
خارج شده است

به خشنودي اهورا مزدا ..

داريوش بزرگ مي فرمايد :
"خداوند اين كشور را از جنگ و خشكسالي و دروغ به دور بدارد "
----------------------------------------------------------------------------
نقل قول
هداياي قبلي + كامپوننت پخش ويديو + انجمن مخصوص قابل نصب بر روي ميترا 2 آماده شده به زودي در انجمن قرار خواهيم  داد.
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME