خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سوالی در مورد تغییر تصویر عنوان ماژول ها  (دفعات بازدید: 471 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
MclarenF1
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

« : 04/24/10 13:56 »

سلام دوستان عزیز،
من میخواهم تصویر قسمت بالای ماژولها ( قسمتی که عنوان ماژول نمایش داده میشود ) را مطابق سلیقه خودم انتخاب و استفاده نمایم. برای مثال برای ماژول تقویم از یک تصویر خاص برای زیر قسمت متن " تقویم " در قسمت عنوان آن استفاده کنم و برای ماژول های دیگر نیز به همین ترتیب از تصاویر مختلف. منظور من استفاده از تصویر پس زمینه برای کل ماژول نیست و فقط قسمت عنوان آن مد نظر بنده میباشد.
به صورت پیش فرض در قالب من تنها یک کلاس برای تصویر عنوان ها استفاده شده و تنها یک تصویر در آن نمایش داده میشود.
اگر ممکن است بنده را راهنمایی نمایید که چگونه میتوانم این کار را انجام دهم.
با سپاس و تشکر از توجه شما ...
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 04/25/10 01:37 »

سلام
 بر طبق همان مدل کلاس کلاس های دیگری با بکگراند دلخواه برای ماژول های دلخواهتان بسازید.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
MclarenF1
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

« پاسخ #2 : 04/25/10 15:36 »

سلام
 بر طبق همان مدل کلاس کلاس های دیگری با بکگراند دلخواه برای ماژول های دلخواهتان بسازید.

سلام دوست عزیز،
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.
مشکل من محل استفاده از همین کلاس دیگر که شما ذکر نمودید میباشد. یعنی من کلاس جدیدی که ایجاد نمودم را در کجا و چگونه باید به کار ببرم؟
برای مثال فرض کنید من میخواهم تصویر پس زمینه عنوان ماژول " تقویم فارسی " در میترا 2 را به دلخواه خودم تغییر دهم. من فایل PHP مربوط به این ماژول را در قسمت ماژول ها بررسی کردم اما متوجه نشدم کلاس جدیدی که در فایل template.css خود ساخته ام را باید در کجا به کار ببرم.
بسیار ممنون میشوم اگر اندکی در این مورد بنده را راهنمایی نمایید...
با سپاس از توجه شما.
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #3 : 04/26/10 01:11 »

این ملاس را در قسمت پیشوند ماژول اضافه میکنی در پارامتر های اضافه هرماژول
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME