خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل در نصب میترا 2  (دفعات بازدید: 844 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
sajadbj
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

« : 01/27/10 20:15 »

با سلام دوستان من طبق روشی که در سایت میترا و در همین انجمن قرار داده اید تمام کارها برای انتقال میترا 1.0.6 را انجام دادم ولی اولا من این تیکه از متنو درست متوجه نشدم  (((در پایین متن گزینه ای به نام "Download" قرار دارد ، بر روی آن کلیک کنید و از صفحه باز شده بر روی "دانلود" کلیک کرده و فایل SQL را دانلود کنید.

حال شما میتوانید این فایل SQL را در میترا 1.5آپلود کنید.

بعد هنگامی که فایل SQL روی میترا 1.5 import شد Load Migartion Script را انتخاب کنید و پیشوند 'mos_' را انتخاب کنید ( به طور پیشفرض )))
این قسمتی که پررنگ کردم مخصوصا و اینکه هنگام انتخاب مکان قرار دادن فایل ها پوشه dev  را  ایراد می گرفت که جای مناسبی برای ذخیره فایل ها نیست و خلاصه به زور نصبش کردیم بعد اون نرم افزاری که migrator بود فکر کنم روی میترا 2 نصب نمی شد سایت قبلی هم که سر جاش بود و از /dev می توانست وارد سایت جدید شد خلاصه یک جوری نصبش کردم  بدش باید از پوشه www.yoursite.com/dev سایت را مشاهده می کردم و ... خلاصه مجبور شدم تمام هاست رو برگردونم به زمان قبل و موفق به نصب نشدم  میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 01/28/10 01:11 »

سلام
فکر کنم کلا نادرست رفتید...

دوستان راهنمایی کنند ایشون را.

---
اگر مشکل حل نشد خودم کمکت میکنم.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
sajadbj
کاربر تازه وارد
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

« پاسخ #2 : 01/29/10 21:13 »

این پوشه dev رو میشه دقیقل بگید کجا بسازیم و همین طور این قسمتی که  توی آموزش نصب میگه  :(حال شما میتوانید این فایل SQL را در میترا 1.5آپلود کنید.

بعد هنگامی که فایل SQL روی میترا 1.5 import شد Load Migartion Script را انتخاب کنید و پیشوند 'mos_' را انتخاب کنید ( به طور پیشفرض )
)   این مقسمت رو میشه یه مقداری توضیح  بدید که منظور قبل از مرحله 3 در میترا 1.5 آپلود کنیم یعنی چی  خیلی ممنون.
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #3 : 01/30/10 11:10 »

نقل قول
این پوشه dev رو میشه دقیقل بگید کجا بسازیم و همین طور این قسمتی که  توی آموزش نصب میگه  ناراحتحال شما میتوانید این فایل SQL را در میترا 1.5آپلود کنید.
هر جا که مایلید میتونید بسازید.

نقل قول
بعد هنگامی که فایل SQL روی میترا 1.5 import شد Load Migartion Script را انتخاب کنید و پیشوند 'mos_' را انتخاب کنید ( به طور پیشفرض ) )   این مقسمت رو میشه یه مقداری توضیح  بدید که منظور قبل از مرحله 3 در میترا 1.5 آپلود کنیم یعنی چی  خیلی ممنون.
اگر حجم دیتابیس کم است ، فایل دیتابیس را انتخاب میکنید و سپس پیشوند 'mos_' را انتخاب کنید و همچنین تیک "این برای نسخه 1.0 است" را بزنید بعد هم آپلود.
تمام.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME