خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل تعریف کاربر و نحوه دسترسی به مجموعه خاص  (دفعات بازدید: 1465 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
imani1
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

« : 02/07/10 19:50 »

سلام خدمت اساتید عزیز
من نسخه Mitra 1.0.8 را نصب کردم.تنها مشکلی که دارم در نحوه تعریف کاربر و دسترسی کاربر تعریف شده به مجموعه خاص که بتونه اطلاعات یا اخبار مربوط به قسمت خودش را وارد کنه.میدونم از کجا این دسترسی را بدم.مجموعه ها رو تعریف کردم ولی هر کاربری که وارد میشه فقط میتونه در مجموعه آخرین اخبار اطلاعات وارد کنه.در صفحه مدیریت جایی پیدا نکردم برای تعریف نحوه دسترسی.

ممنون میشم استاتید بزرگوار به بنده حقیر کمک کنند.

با تشکر
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #1 : 02/07/10 21:36 »

سلام
شما باید مجموعه هایی که میخواهید کاربر بهش دسترسی پیدا کنه در ارسال را از طریق مدیریت --- >منو -->منو مربوطه ---> آیتم ویرایش کنید.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
imani1
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 02/08/10 19:47 »

سلام
باتشکر از جوابتون
میشه بیشتر توضیح بدید.من متوچه نشدم کجا برم.

ممنون
خارج شده است
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #3 : 02/08/10 21:40 »

در هنگام ایجاد کردن هر مطلبی و موقع نگاشتن نام ،درپنجره سمت چپ دسته بندی اعضا لیست شد ه و مشخص هستش

اگر کلید کنترل کیبرد را نگاه دارین با کلیک بر روی هر گروه  سلکت میشن و یا از حالت سلکت خارج میشوند
خارج شده است
imani
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 02/12/10 09:20 »

باسلام
من میخوام به کاربر ها دسترسی بدم که  به کدام مجموعه دسترسی داشته باشن و بتونن مطلب در این مجوعه بنویسن.در حال حاضر فقط آخرین اخبار برای همه کاربر ها نمایش داده میشه.
لطفا کممممممممممممممک کنید

لطفا زیر دیپلمی توضیح بدید.

ممنون
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 02/12/10 10:13 »

سلام
شما یا باید به همه کاربرها یک مدل دسترسی بدید ، مگر اینکه از نر افزار های خاصی استفاده کنید که بتوانید به هر کسی دسترسی خاصی بدید.

در آخر شما وقتی ارسال مطلب را انتخاب میکنید ، در سمت چپ این صفحه یک سری پارامتر قرار دارد که باید ان ها را تنظیم کنید.در انجا هست که بخش ها را انتخاب میکنید.
خارج شده است

---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
imani
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 02/14/10 15:43 »

من میخوام به هرکاربر دسترسی خاصی بدم.که به مجموعه خاصی دسترسی داشته باشه.
آیا شما کامپونت خاصی را می شناسید؟

با تشکر
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 02/17/10 02:57 »

بله
قبلا معرفی کردم.
کامپوننت های که سطح دسترسی ایجاد میکنند.
حالا اینکه تا چه سطحی یاری میکنند شما را باید تست کنید ببینید نیازتان را رفع میکند.
خارج شده است

---
----
سایر مشخصات و امکانات
----
سایر پیکج ها:
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME