خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
میتراجی پرشین |  یومیسیستم مدیریت محتوای ملی ایرانیانفروشگاه قالب های جوملاروح الله بلوردی
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل در اف تی پی  (دفعات بازدید: 958 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
hadymm
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

« : 02/17/10 15:17 »

سلام
در هنگام نصب افزونه های میترا با پیام عدم یافتن بسته نصب موجه می شوم و هنگامی که اف تی پی رو هم به صورت صحیح وارد می کنم باز با این مشکل مواجه می شوم لطفا مرا هرچه سرعتر راهنمایی کنید.ممنون
خارج شده است
Dalma
تيم پشتيبان انجمن
کاربر نیمه حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 300

« پاسخ #1 : 02/17/10 15:26 »

منظور شما از اف تی پی چی هست متعجب
خارج شده است
hadymm
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 02/17/10 17:09 »

در قسمت تنظیمات سایت باید تنظیمات ftp  رو وارد کنیم تا با هاست ارتباط داشته باشیم من هم در میترا نام کاربری و رمز عبور و مایتعلق را وارد میکنم و وقتی که وارد قسمت نصب افزونه ها می شم فایل رو انتخاب می کنم و این پیام که فایل نصب پیدا نشد یا ناتوان در یافتن فایل نصب رو نشون می ده لطفا هرچه زودتر ما رو یاری کنید
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #3 : 02/17/10 23:16 »

نقل قول
در قسمت تنظیمات سایت باید تنظیمات ftp  رو وارد کنیم تا با هاست ارتباط داشته باشیم من هم در میترا نام کاربری و رمز عبور و مایتعلق را وارد میکنم و وقتی که وارد قسمت نصب افزونه ها می شم فایل رو انتخاب می کنم و این پیام که فایل نصب پیدا نشد یا ناتوان در یافتن فایل نصب رو نشون می ده لطفا هرچه زودتر ما رو یاری کنید
خود هاست ftp را چی وارد میکنید ؟
نام کاربری و رمز عبور را مطمئن هستید درست است؟
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
hadymm
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 02/18/10 14:24 »

اگه میشه ایمیل بدین و خودتون اونو تنظیم کنید من 50 ساعت اینترنت رو باهاش سر و کله زدم آخرشم به جایی نرسیدم
خارج شده است
امیر حسین آستانه ها
مدیر کلابفا
کاربر حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1499

« پاسخ #5 : 02/18/10 16:12 »

کامل مشخصات را پیغام خصوصی کنید.

فیلم اموزشی این مطلب در سایت جی پرشین است.
خارج شده است

فروش ویژه سرور های مجازی ویندوز - پکیج ویژه
---
فضا : 10 گیگابایت / پهنای باند : 300 گیگابایت / RAM اختصاصی : 256 مگابایت / سیستم عامل اورجینال دارد
هزینه ماهانه - 14 هزار تومان
----
سایر مشخصات و امکانات
1 آدرس IP اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته / هزینه راه اندازی رایگان / دسترسی Administrator دارد / کرنل اختصاصی دارد / ریموت دسکتاپ دارد / مجازی شده توسط Hyper-V ماکروسافت / مکان سرور ها در آمریکا است / دیتاسنتر Softlayer و Hivelocity
----
سایر پیکج ها:
http://mihanserver.ir/vps/special-vps-plans-windows.html
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

UME